Αναζήτηση

Τοποθεσία

Κ. Μαυρομιχάλη 27 Πειραιάς
ΤΚ: 18545 Ελλάδα

2104204426  2104204432

Τελευταια Νεα

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Από τη Δευτέρα 3-9 μέχρι και τη Δευτέρα 10-9 και ώρες 08:30 έως 13:30 θα πραγματοποιούνται οι μετεγγραφές νεοεισαχθέντων μαθητών. Οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών, που επελέγησαν σύμφωνα με τον πίνακα εισακτέων, παραλαμβάνουν από το Μουσικό Σχολείο σχετικό Υπηρεσιακό Σημείωμα, το οποίο και προσκομίζουν στο γυμνάσιο που έχει εγγραφεί ο μαθητής μετά την αποφοίτησή του από το δημοτικό σχολείο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.Την Τρίτη 11-9 θα αρχίσουν να ειδοποιούνται επιλαχόντες σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις. Οι κηδεμόνες θα μπορούν επίσης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και για το δανεισμό μουσικών οργάνων του σχολείου εφόσον υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

Από τη Δευτέρα 3-9 και ώρες 08:30 έως 13:30 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές μαθητών Λυκείου σε συνέχεια του ηλεκτρονικού συστήματος εγγραφής και θα προσκομίζονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η Δ/νση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές για την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το ποσοστό επιτυχίας φέτος ανέρχεται στο 90,3% . Διαβάστε παρακάτω τα στατιστικά στοιχεία επεξεργασμένα από τον Μαθηματικό Α. Περιβολάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των αυξημένων αναγκών σε φωτοτυπικό χαρτί, παρακαλούνται οι γονείς να προσκομίσουν ένα πακέτο στο σχολείο. Επίσης παλιούς Η/Υ και οθόνες για ανταλλακτικά στο εργαστήρι πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα