Αναζήτηση

Τοποθεσία

Κ. Μαυρομιχάλη 27 Πειραιάς
ΤΚ: 18545 Ελλάδα

2104204426  2104204432

Τελευταια Νεα

Χορωδία Γονέων ΜΣΠ

Κατόπιν επιθυμίας αρκετών γονέων, πρόκειται να δημιουργηθεί στο σχολείο μας Χορωδία Γονέων Μουσικού Σχολείου Πειραιά. Βασικός της στόχος θα είναι η καλλιτεχνική και ψυχαγωγική δραστηριότητα μέσα από το χορωδιακό τραγούδι. Ημέρα πρώτης συνάντησης και γνωριμίας το Σάββατο, 14/10/2017, ώρα 18,00 στο Μ.Σ.Π. Θα χαρούμε με την συμμετοχή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση Στο Δήμο Αιγάλεω

Το Σάββατο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθέι εκδήλωση στην πλ. Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω με τη συμμετοχή της Χορωδίας υπό τη Δ/νση του κ. Κανδρεβιώτη και του Μουσ. Συνόλου "Μικράς Ασίας" υπό τις οδηγίες του κ. Μούρτου στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Εγγύηση για την νεολαία"

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση Γονέων

Την Τετάρτη 18/10/2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέμα : κτιριακό, μεταφορές , σίτιση , κενά καθηγητών και αγορά μουσικών και ξενόγλωσσων βιβλίων ,πτυχία μουσικών οργάνων ( Τίτλοι σπουδών ). Για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου η παρουσία όλων είναι Απαραίτητη.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Την Τετάρτη και ώρα18:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων της Α΄ Γυμνασίου σχετικά με θέματα φοίτησης, απουσιών, συμπεριφοράς και κανονισμών του σχολείου μας.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές λειτουργίας Μουσικού Σχολείου Πειραιά

Οι αρχές λειτουργίας αποτελούν εξειδίκευση των προβλεπόμενων από την εκπαιδευτική νομοθεσία στις

ιδιαίτερες συνθήκες του σχολείου μας.

Το κείμενο αυτό φιλοδοξούμε να βοηθήσει όλους τους παράγοντες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας να

υλοποιήσουν τον κοινό μας στόχο που είναι η πρόοδος των μαθητών και η ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους.